top of page

Retail

Wilt u uw kanten naast uw dagelijkse werkzaamheden iets extra’s bieden? Wilt u een nieuwe zaak openen of staat er een jubileum voor de deur? Hoe leuk is het om voor uw gasten en klanten om ze kennis te laten maken met bijzondere wijnen, bieren, cocktails, cognacs of kazen en ga zo maar door.
Met veel plezier en liefde voor mooie producten kan ik u hierbij assisteren of het zelfs uit handen nemen, zodat u tijd overhoudt voor de dagelijkse werkzaamheden.

 

MasterXperience biedt u de volgende diensten aan

 

• Compleet verzorgde proeverijen, workshops of masterclasses eventueel gekoppeld aan een speciaal thema, jaargetijde of andere gebeurtenis.

• U advies geven over nieuwe producten die u graag in uw winkel wilt gaan verkopen en u koppelen aan een bijpassende leverancier.

• Promotie verzorgen rondom een actie of evenement voor uw winkel.

• U en uw personeel training geven over bepaalde producten en mijn kennis van combinaties van producten aan u overdragen.

• Misschien krijgt u wel een aanvraag om buiten de deur de catering te verzorgen of een wijnproeverij. Ook hierbij kan ik u van dienst zijn.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door naastliggende formulier in te vullen.Bij spoed bel 06-52788025

Bericht ontvangen! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bij spoed bel 06-52788025

bottom of page