top of page

July 31, 2017

De dagelijkse leiding over het F&B gedeelte van Castell d'Emporda tussen 01 augustus en eind oktober 2017.

Adviseren over de te volgen koers van de restaurants (Drac en Très Margarit), inwerken en begeleiden van de assistent managers , inroosteren van personeel en trainen van nieuwe medewerkers en het optimaliseren van het serviceniveau zijn de belangrijkste opdrachten die zijn meegegeven door de eigenaren Albert Diks en Margo Verreijken . die het kasteel compleet renoveerden en omtoverden tot een fantastisch Hotel-Restaurant met vele mogelijkheden

De historie van het kasteel voert terug naar 1300 AC en kent een aantal markante bewoners en een fantastische geschiedenis binnen het Catalaans cultureel erfgoed.

T. +34 972 6262 54   E. info@castelldempora.com

​
 

December 31, 2016

Verantwoordelijk voor het implementeren van een nieuw F&B concept; Ferilli's at the College, herstructureren van de totale F&B afdeling, personeelskosten optimaliseren in lijn met de omzet, werving en selectie medewerkers, trainen nieuwe medewerkers, integreren van verschillende afdelingen en medewerkers. Opening van Ferilli's Ristorante binnen de gestelde deadline.

De volgende zaken zijn door mij gerealiseerd voor dit project binnen een periode van 4 maanden.

  • Bestek, waterglazen, servies uit Venetië

  • Nieuwe Trolleys voor kazen, taarten en wijnglazen

  • Menukaarten ontwerp, stickers, briefpapier, enveloppen, compliment cards allemaal in huisstijl

  • Logo, huisstijl interieur, vlaggen, signing, banners, advertenties, teksten social media

  • Product Placing, Italiaanse wijnen ca. 75 stuks, San Pelegrino

  • Koffiezetapparaat, koffietrainingen, Buscaglione

  • Tafellinnen, servetten, bedrukte servetringen 

  • Customized kleding voor staff en studenten van Ferilli's at the College inclusief schoeisel uit Londen

  • Culinaire Productontwikkeling, advies, trainingen

  • Grappa’s, Vermouth’s, Italiaanse likeuren

  • Ontwikkeling; Loungekaart, terraskaart, menukaart, barkaart en wijnkaart

  • Italiaanse ambachtelijke Kaasselectie voor trolley

  • Italiaanse zoetwaren als koekjes, bonbons en taarten

  • Pastamachine en Pastakoker

  • Bloemen en planten in stijl van het huis

  • Begeleiden van interieure aanpassingen zoals, wandbekleding, meubilair en verlichting

  • Begeleiden van sales team voor nieuwe verkoopstrategie en implementatie nieuwe F&B producten

        voor Meeting en Events.

July 31, 2012

Vaste aanstelling van 01-08-2012 tot 01-08-2016

​

  • Operationeel verantwoordelijk voor Het Terras, Hoofstad Brasserie, Promenade en Freddy’s Bar

  • Opstellen van jaarbudgetten voor de verschillende outlets in een adviserende rol naar de director of      finance

  • LHW gastvrijheids trainingen (Leading Hotels of the World)

  • HACCP trainingen voor F&B medewerkers

  • LQA trainingen (Leading Quality Assurance)

  • Wijn spijs combinaties in samenwerking met Beverage manager

  • Evalueren 2 x per jaar F&B medewerkers (35ft)

  • Werving en selectie f&b personeel, sollicitatie gesprekken

  • Einde proeftijdgesprekken

  • Voortgangs en ontwikkelings gesprekken in samenwerking met Human Resource

       

March 31, 2010

  • Hoofd Sommelier en Hospitality trainer

  • Verantwoordelijk voor alle wijnhandelingen aan boor van Ms Westerdam (1850 passengers, 850 crew)

  • Trainen en begeleiden wine-attendents en barmedewerkers 35ft

  • Verzorgen/adviseren van VIP gasten en Suite gasten

  • Logistieke afhandeling

  • Bestellingen/ inkoop

  • Rapporten en financiële administratie opmaken en sturen naar hoofdkantoor HAL in Seattle

  • Wijnproeverijen op commerciële basis

  • Captain diners, Masterclasses

  • Thema avonden organiseren

July 31, 2011

  • Restaurant manager/Sommelier Baoase Luxury Resort

  • Category Development Manager Licores Maduro

  • Implementeren nieuwe producten voor portfolio en winkel

  • Wijncursussen F&B medewerkers Hotels/Restaurants

  • Trainingen up-selling, gastvrijheid, producttrainingen voor o.a Hyatt Regency, Hilton en Baoase

  • Opzetten nieuwe structuur voor commerciële proeverijen en tekenen van de nieuwe indeling wijnwinkel  en proeflokaal

Meer info ? Zie mijn linkedin account / More info ? Check my linkedin account

​

Please reload

bottom of page