top of page
Sommelier voor één avond

Horeca

Heeft u een sommelier, manager, Maître nodig voor een langere tijd?
Dat is geen probleem, wij zullen naar een passende en betaalbare oplossing zoeken voor uw bedrijf.

Sommelier voor één avond?

Wij verzorgen wijn/ spijs diners en thema avonden. Heeft u als restaurant een wijn/ spijs of thema avond op het programma staan en u wilt de wijnen uitbesteden aan een professioneel getrainde sommelier? Geen probleem, neem persoonlijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wijnen,wijnkaart (incl. update)

Geen eigen wijnen ,wijnkaart? Geen tijd voor een update van uw wijnkaart?


Geen nood, MasterXperience kan voor u de wijnen inkopen en uw wijnkaart verzorgen. De belangrijkste drijfveren voor ons bij het opstellen van deze wijnkaart zijn kwaliteit en diversiteit. Hiervoor werken we met verschillende wijnhandelaren en invoerders om zo voor u ook de beste prijs/kwaliteit te garanderen.
Dankzij onze jarenlange ervaring als sommelier kunnen wij, uiteraard rekening houden met uw wensen en specificatie uw gehele wijnkaart moderniseren. Ook zorgen wij ervoor dat uw personeel volledig ingelicht en getraind wordt over deze wijnen.
Hierbij denken we dan aan een volledige  informatiemap met de te verkopen wijnen waarbij we informatie geven over de wijn, het domein, de regio en de Wijn&Spijs combinatie.
Hierdoor kan u direct de verkoop laten intreden en uw investering sneller laten renderen.
medewerkers 24/7 terecht via whatsapp om met mij te overleggen of vragen te stellen over de wijnen en of een wijnadvies (Sommelier op afstand incl)

Sommelier op afstand
Wijntrainingen

Sommelier op afstand
Advies via Whatsapp, dit geeft uw medewerkers de mogelijkheid om 24/7 met mij te overleggen of vragen te stellen over de wijnen of een wijnadvies.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

 

Wijntrainingen

Gastronomie en wijn gaan hand in hand, Want wat is een verfijnd gerecht zonder een verfijnde wijn? Net zoals de Culinaire wereld is ook wereld van wijn is constant in beweging.

Helaas blijft de kennis van wijn bij het bedienend personeel vaak een lastig punt.
Door middel van doelgerichte trainingen waarbij de gast en verkoop van de wijnen centraal staan!
Dit stelt uw team beter in staat om in te spelen op de verwachtingen van de gasten.
we garanderen een betere verkoop en diversiteit van wijnen

Gastronomische trainingen

Gastronomische  training(en)

De nadruk bij deze training komt te liggen op het combineren van wijn met gerechten.

Dit onderdeel is van vitaal belang voor iedere sommelier. In deze training geven we een verkorte versie van alle aspecten van gastronomie.

Vooral het leren proeven en het beoordelen van producten is erg belangrijk en zal logischerwijs ook het hoofdonderwerp zijn tijdens deze training.

Deze training wordt gegeven als een groepstraining, voor het belang van uw bedrijf is het belangrijk om in samenwerking met ons producten uit eigen keuken en eigen kelder te vinden om zodoende zeer praktijkgericht te trainen en te ontwikkelen.

Prijs op aanvraag, afhankelijk van programma en te proeven producten en wijnen

Duur:  3 trainingen van 2 ½ uur in de ochtend of middag voor het servies

Verkooptraining

Verkooptraining

Bij deze training leggen we de nadruk vooral op het “behalen van een hoger verkoop rendement van de bestaande producten in uw zaak”.

Dit vanaf het moment van binnenkomst tot en met de uitgeleide van de gast. Deze zijn voor uw gasten de eerste en laatste indrukken van uw zaak. Ook het gedrag aan tafel van uw service personeel is een bepalende factor voor uw omzet.

In deze training behandelen we dan ook het correct en adequaat omgaan met gasten en het ongemerkt bijverkopen van producten, alsmede een hogere omzet en winstmarge.
Wij garanderen een hogere omzet en winst na deze intensieve training.
Niet goed=geld terug garantie

Kosten €89,= per deelnemer

Duur: Dagtraining van 8 uur of 2 trainingen van 4 uur met rollenspellen, praktijksituatie’s en voorbeelden met eigen producten, gerechten en wijnen

Contact

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door naastliggende formulier in te vullen.
Bij spoed bel 06-52788025

Bericht ontvangen! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bij spoed bel 06-52788025

bottom of page